Arrenca la campanya 'Sant Cugat, ben neta!' per fer una neteja a fons dels carrers del centre de la ciutat


  • Comparteix:

La campanya comença avui / Foto: Localpres

La campanya comença avui / Foto: Localpres

L'Ajuntament posa en marxa aquest dilluns la campanya 'Sant Cugat, ben neta!'. L'actuació consistirà a netejar en profunditat racons de difícil accés de la via pública com, per exemple, papereres, els voltants dels contenidors, xiclets enganxats a terra, adhesius, grafits i petites herbes. L'acció començarà per l'avinguda de Cerdanyola i s'allargarà fins al 12 de desembre pels carrers del centre urbà.

Durant aquest període, un equip de quatre treballadors actuarà en un carrer o en un tram de via en concret. Els operaris es dotaran d'una maquinària especial per dur a terme les tasques de neteja com per exemple fregadores de carrers, màquines de neteja per hidropressió o equips de neteja de taques al paviment i de pintades de grafits. Una setmana abans que s'iniciïn les actuacions, els veïns rebran una notificació on se'ls comunicarà les afectacions a la via.

La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha fet una crida a la col·laboració ciutadana.

Cristina Paraira

El carrer quedarà en perfecte ordre de revista. Necessitem la col·laboració dels veïns per evitar que es torni a embrutar.


La campanya inclou actuacions de neteja de pintades i grafits a les façanes dels edificis de particulars i comerços. El servei serà gratuït, però requereix del permís dels veïns. Els interessats han de sol·licitar-lo directament a l'oficina municipal Infonet, a la plaça de Barcelona, a través del telèfon 900 10 31 46 o enviant un correu electrònic a infonet@santcugat.cat.

Acabada la campanya, s'avaluarà el funcionament d'aquest dispostiu per decidir si es fa extensiu a altres zones de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.