Sant Cugat i Cerdanyola pacten mesures per atenuar el soroll que genera la discoteca La Carpa


  • Comparteix:

Espai La Carpa

Espai La Carpa

L'Ajuntament de Cerdanyola ha requerit a la discoteca La Carpa, ubicada al seu terme municipal, que retiri els altaveus instal·lats a l'exterior del local per evitar les molèsties als barris de Sant Francesc i Can Magí. També es repassaran el funcionament i la regulació dels seus limitadors acústics. Els consistoris de Sant Cugat i Cerdanyola continuaran mesurant els nivells de contaminació acústica per actuar en cas que continuïn les molèsties.

En els darrers mesos, hi havia hagut moltes queixes veïnals pel soroll que genera La Carpa, però el detonant va ser els decibels emesos el 31 de juliol.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, s’ha reunit amb la dotzena de veïns que havien tramitat queixes per informar-los de les mesures que s’han impulsat. Puigdomènech, que afirma que els afectats han encaixat bé la solució, apunta però que aquesta no serà l'única actuació que es durà a terme.

Joan Puidomènech

No ha de ser l'única mesura. Els veïns han posat una gravació a les xarxes d'una festa amb pirotècnia a les tres de la matinada... Bé, és un tema sobre el qual haurem d'estar a sobre.


Sobre la problemàtica de La Carpa, el regidor ha assegurat que, segons alguns santcugatencs, el soroll pot arribar amb el vent a favor fins al final de l'avinguda de Cerdanyola i a habitatges de l'entorn de l'Europa International School, al barri de Torreblanca.

Puigdomènech ha explicat que treballen en els tres espais d'oci nocturn (l'entorn del SC Trade Center, Torreblanca i 'els Avions') de la ciutat i que de cara el 2017 implementaran els sensors acústics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.