Comença la Festa Major de Coll Favà amb activitats per a tota la família


  • Comparteix:

Detall del cartell de la festa

Detall del cartell de la festa

La Festa Major de Coll Favà comença aquest divendres i portarà activitats com demostracions florals, xocolatades, sortejos i jocs per als més petits fins diumenge. Amb l'objectiu d'escalfar motors, aquest divendres a la nit es donarà inici a la festa al bar La Cantina.

El president de l'Associació de Veïns de Coll Favà, Antonio Lucas, ha explicat a Cugat.cat per què és important aquesta festa i quina serà la seva programació.

Antonio Lucas

El més important de la festa del barri de Coll Favà és que la gent sàpiga que aquí tenim molta vida.


La novetat d'aquesta edició serà l'assistència del Banc de Sang, de deu del matí a dues del migdia. Aquells que participin a la donació rebran un número per entrar en el sorteig d'un àpat a la pizzeria Il Pomodoro de l'avinguda de Francesc Macià. Les persones que no guanyin també tindran descompte al restaurant ensenyant el número que se'ls ha donat prèviament al Banc de Sang.

Divendres i dissabte
Divendres a la nit s'obrirà La Cantina per donar inici a la festa i dissabte començaran les activitats programades pel cap de setmana.

A les deu del matí obriran les parades d'artesans. També a aquesta hora estarà disponible el Banc de Sang, al qual es podrà acudir fins a les dues del migdia.

A les onze del matí, la floristeria Caralt farà una demostració floral i després farà un sorteig de rams. Els inflables pels nens estaran disponibles a les onze del matí.

Diumenge
A un quart d'onze del matí, es farà una xocolatada amb coca. A les onze del matí, començarà l'animació infantil, que consistirà en un espectacle de pallassos. També hi haurà un taller de pintar cares fins a la una del migdia.

Els nens podran apuntar-se a un sorteig de premis, aportats pels comerços de Sant Cugat i l'Associació de Veïns de Coll Favà. Els inflables també estaran disponibles des de les onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.