Sant Cugat acollirà la final del concurs 'Apps per a tothom' la setmana que ve


  • Comparteix:

Cartell de la final del concurs

Cartell de la final del concurs

El Casal de TorreBlanca acollirà dimecres de la setmana que ve, a les sis de la tarda, la final del concurs 'Apps per a tothom', un desafiament promogut per Cocemfe Barcelona en l’Smart City Hack per impulsar l’accessibilitat tecnològica i la creació de ciutats intel·ligents i humanes. Les 10 apps finalistes de la iniciativa, en què col·labora l'Ajuntament, competiran per 5.000 euros en premis i per una plaça a la final internacional de l'Smart City Hack de l'Smart City Expo, que se celebrarà el mes vinent a Barcelona.

LactApp, Ciudades Patrimonio Accesibles, MAP4ALL, Blappy, Aprendices Visuales, Special Stories, WhatsCine, Lazzus, Wheris i Familyar són les 10 aplicacions finalistes, promogut per la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (Cocemfe Barcelona). Els requisits que es demanaven i que millor han complert les 10 finalistes són ser accessibles, aportar una proposta de valor per a persones amb discapacitat i afavorir-ne la inclusió, entre d'altres.

L'Ajuntament atorgarà un dels premis, el BestNewApp, dotat de 1.500 euros i amb la possibilitat de ser una de les aplicacions finalistes de la gran fira internacional Smart City Expo, que tindrà lloc del 15 al 17 de novembre a Barcelona. El guardó BestApp, atorgat per la Diputació, consisteix en 3.000 euros i una plaça directa a la final internacional d'Smart City Hack. Per últim, el premi MostPopularApp el concedeix Cocemfe Barcelona i és de 500 euros i també ofereix ser finalista al certamen internacional.

La gala d''Apps per a Tothom' se celebrarà dimecres que ve a partir de les sis de la tarda. El registre per assistir-hi està obert i és gratuït. A més de l'entrega de premis, l'acte tindrà una presentació sobre accessibilitat mòbil a càrrec del director tècnic de Code Factory, Ferran Gállega, i una sessió de treball en xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.