Cuina nadalenca, 'patchwork' i postals 'pop-up', protagonistes als cursos i activitats de Nadal a l'Ateneu


  • Comparteix:

Els interessats poden aprendre a cuinar el tradicional Tortell de Reis / Foto: ACN / Jordi Pujolar

Els interessats poden aprendre a cuinar el tradicional Tortell de Reis / Foto: ACN / Jordi Pujolar

La cuina i les manualitats són les protagonistes dels cursos de Nadal de l'Ateneu. Els interessats podran aprendre a cuinar especialitats nadalenques, com torrons i Tortell de Reis, a fer guarniments de Nadal amb 'patchwork' i a crear targetes desplegables per felicitar les festes. Tampoc no faltaran les sessions de contes de Nadal per als més petits. A més, l'entitat ofereix un taller de fotografia gratuït per a joves d'11 a 16 anys.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat que als cursos de cuina els participants podran aprendre a fer 'plats originals per sorprendre els convidats el dia de Nadal i de Cap d'Any'.

Toni Ramon

La nostra intenció és que activitats que ja es van fent durant l'any agafin un caire nadalenc. Les més evidents són les de cuina, però també les manualitats, com fer guarniments amb 'patchwork' o postals 'pop-up'.


Cursos i activitats de Nadal a l'Ateneu

Fem un click al Nadal: El taller de fotografia per a joves, a càrrec de Traç, consta de set sessions: el 27 i 29 de desembre, el 2, 3 i 4 de gener a les deu del matí, i 13 i 20 de gener a dos quarts de sis de la tarda. És una activitat gratuïta i cal inscripció prèvia.

Monogràfics de cuina
Torrons: Dimarts 29 de novembre. El preu és de 23 euros per als socis i de 25 euros per als no socis.

Tortell de Reis: Dimarts 13 de desembre. El preu és de 23 euros per als socis i de 25 euros per als no socis.

Cuina de Nadal i Cap d'Any: Dimarts 20 i dimecres 21 de desembre. El preu és de 45 euros per als socis i de 50 euros per als no socis.

Tots els cursos comencen a les set de la tarda, excepte l'últim que comença un quart d'hora abans, i són a càrrec de Manel Gallego.

Postals de Nadal 'pop-up': El taller de targetes desplegables és dimecres 14 de desembre a dos quarts de vuit del vespre, a càrrec de Dolors Ribot. El preu és de 14 euros per als socis i de 15 euros per als no socis.

Guarniments de Nadal amb 'patchwork': Dilluns 12 i dimecres 14 de desembre, a les cinc de la tarda.

Contes de Nadal i més: Grans i petits poden assistir dimecres 28 de desembre i dilluns 2 de gener a les sis de la tarda. Eva Tataret explicarà contes als més menuts. L'activitat té un preu de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.