El Cau de la Floresta inaugura simbòlicament el seu nou local pendent que es completin les obres


  • Comparteix:

El Cau de la Floresta ha inaugurat aquest diumenge simbòlicament el seu nou local, al Centre Cívic de Can Llobet, amb una cercavila, activitats infantils i un dinar popular. L'entitat florestana, nascuda fa tres dècades, està pendent només que es faci una petita obra, la instal·lació d'una pica, i d'un conveni provisional per abandonar el seu local als baixos de la seu de l'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta. De moment, el compartiran amb Casal de Joves, que espera un nou espai a sota el CAP.

Actualment, el Cau agrupa una vuitantena de nens i joves repartits per diversos grups d'edat, una quantitat que oscil·la segons el moment de l'any. Aquest diumenge, nens i pares, alguns d'ells exmembres també de l'entitat, han traslladat simbòlicament alguns objectes i fotografies històriques al nou local, que s'ha obert al públic per primera vegada.

Un dels caps del Cau, Pau Casas, assenyala que el nou local els donarà més possibilitats.

Pau Casas

Tenim un lloc on guardar material, necessitem un espai que estigui bé per guardar-lo perquè suposa un desgast econòmic per a les persones que vénen al Cau.


Durant els parlaments, nens i monitors, coneguts com a caps, han destacat que es tracta d'un espai molt més apte per acollir les seves activitats i no té deficiències constructives, com ara goteres, i incorpora calefacció.

Una altra de les caps, Paula Sopeña, destaca que només queden alguns detalls per fer-hi les activitats amb normalitat.

Paula Sopeña

Estem pendents que l'Ajuntament ens faci una petita obra. Hi ha una sala on volem que hi hagi una pica per a algunes activitats. Quan estigui acabat podrem inaugurar oficialment i fer-hi activitats.


Després de la paella popular del migdia, les activitats han continuat a la tarda amb la presentació del projecte de Casal Jove de la Floresta i una xerrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.