Pim Pam Pum camina aquesta nit per Collserola per recaptar fons per construir una biblioteca al Senegal


  • Comparteix:

Detall del cartell de la iniciativa / Foto: Facebook Pim Pam Pum

Detall del cartell de la iniciativa / Foto: Facebook Pim Pam Pum

Pim Pam Pum organitza aquest dissabte una caminada nocturna per Collserola per recaptar fons per a l'associació d'estudiants de l'ETSAV BaseA, que duen a terme un projecte de construcció d'una biblioteca al Senegal. La ruta començarà al parc de la Pollancreda a dos quarts de set del vespre i acabarà al mateix lloc a quarts d'onze amb un sopar d'estovallada.



El donatiu és de sis euros i inclourà avituallaments i postres o si és de vuit euros tindrà avituallaments, entrepà i postres. Els interessats poden inscriure's amb un correu electrònic a pimpampum2010@gmail.com.

Més propostes
L'entitat també està escalfant motors per celebrar la Castanyada. Pim Pam Pum portarà a la plaça de Barcelona un contacontes de la història de la castanyera i una parada de castanyes i pastissos de tardor. Tots els diners es destinaran a becar un grup d'infants perquè puguin participar a les colònies d'estiu que l'entitat organitzarà l'estiu vinent. L'activitat tindrà lloc divendres que ve, de quatre de la tarda a quarts de deu, i dissabte vinent, de deu del matí a quarts de deu de la nit. Dissabte a la tarda també hi haurà l'actuació de la Batucada de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.