La Festa de Tardor comença aquesta tarda després d'un matí sense activitats per la pluja


  • Comparteix:

La Comissió de Gitanes donarà detalls de la ballada d'enguany a la Festa de la Tardor

La Comissió de Gitanes donarà detalls de la ballada d'enguany a la Festa de la Tardor

La Festa de Tardor comença aquesta tarda després que l'organització hagi decidit cancel·lar les activitats previstes per aquest dissabte al matí a causa de la pluja. Sardanes, una demostració de gimnàstica artística i les actuacions de Bastoners, Geganters i Diables són alguns dels plats forts de la jornada. Sota cobert, tindran lloc el concert de Biel Majoral al Casal TorreBlanca i la projecció 'Madagascar... Voluntaris o viatgers amb yamuna' a la Casa de Cultura.

La festa es desenvoluparà en diferents espais, si les condicions meteorològiques ho permeten:

Plaça d'Octavià
La plaça acollirà, de deu del matí a vuit del vespre, parades de venda artesana de Gàmbia: tot el que es recapti anirà a l'ONG Bon Dia Gàmbia. Entre les onze del matí i dos quarts de vuit del vespre desfilaran per la plaça els Castellers, l'Esbart, els Caparrots i els Capgrossos, els alumnes de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, sardanistes, Gitanes, Geganters i Bastoners. A les sis de la tarda, hi haurà xocolatada popular.

Plaça del Rei
La Coordinadora d'Esports organitza una gimcana esportiva, de deu del matí a dues del migdia, que surt de la plaça del Rei i fa un circuit fins al parc de Ramon Barnils. Al punt del migdia, el Club Rítmica Sant Cugat fa una demostració de Gimnàstica Rítmica i Estètica, que repetirà a les cinc.

Plaça Pep Ventura
Pep Ventura serà l'escenari d'un dels actes més destacats de la jornada: la concentració de balladors de Gitanes. A dos quarts d'una del migdia, la comissió del Ball de Gitanes del Carnaval organitza un vermut participatiu i aprofitarà per anunciar les novetats de la cita d'enguany.

Casa de Cultura
A dos quarts de sis de la tarda, s'organitza una xerrada sobre el voluntariat i els viatges solidaris que duu per nom 'Madagascar... Voluntaris o viatgers amb yamuna'. A la cita, també es projectaran curtmetratges que narren la realitat del país.

Plaça de l'Om
A dos quarts de vuit del vespre, l'escola de dansa del Grup Mediterrània farà una demostració a la plaça. A les vuit, els agafarà el relleu Diables i Trabucaires, que faran un recorregut pels carrers del centre.

LaPortàtil.FM protagonitzarà el fi de festa de dissabte amb un concert que comença a un quart d'onze de la nit.

Casal Torreblanca
La sala annexa del Casal TorreBlanca acollirà a les vuit del vespre el concert de Biel Majoral que organitza l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.