La Mitja Marató d'aquest diumenge tallarà el trànsit a diversos carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Mitja Marató provocarà talls de trànsit a diversos carrers

La Mitja Marató provocarà talls de trànsit a diversos carrers

La 33a Mitja Marató afectarà aquest diumenge la circulació al nucli urbà de Sant Cugat. La cursa, de 21 quilòmetres, començarà a les deu del matí a l'avinguda del Pla del Vinyet i mitja hora abans tindrà lloc la sortida de la cursa popular de cinc quilòmetres des del mateix punt. Els carrers per on transcorre la prova es tallaran i reobriran al trànsit en funció del pas dels atletes. Els horaris i els itineraris de la majoria de línies d'autobusos també es veuran afectats.

Entre les deu de la nit de dissabte i dos quarts de dues del migdia de diumenge, estarà prohibit estacionar els vehicles als carrers del recorregut i tampoc no es podrà entrar ni sortir dels aparcaments. Sempre que sigui possible, es permetrà creuar amb vehicle els carrers tallats, tot i que es recomana aparcar fora de la zona de la cursa.

El recorregut comença a l'avinguda del Pla del Vinyet i acaba a la Rambla del Celler davant l'ajuntament, passant per la zona de Can Magí, l'avinguda de la Generalitat, carrers cèntrics com l'avinguda de Francesc Macià, la plaça d'Octavià, el carrer de Santiago Rusiñol, l'avinguda de Lluís Companys i la zona del golf.

Pel que fa al transport públic, les línies d'autobusos urbans i interurbans afectades durant tot el matí de diumenge són la L-1 a Mira-sol, la L2 al nucli urbà, la L-3, la L-8 a Esade, Torreblanca i avinguda Ragull i els interurbans A4, B7 i B8, que traslladen la seva parada al Parc Central. La Línia L-4 a la Floresta funcionarà amb normalitat i la resta de línies (L-5, L-7 i L-9) no funcionen els diumenges i festius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.