Talls de trànsit per la celebració de la Mitja Marató aquest diumenge


  • Comparteix:

La Mitja Marató provoca talls de trànsit a diversos carrers

La Mitja Marató provoca talls de trànsit a diversos carrers

La 33a Mitja Marató afecta aquest diumenge la circulació al nucli urbà de Sant Cugat. La cursa, de 21 quilòmetres, comença a les deu del matí a l'avinguda del Pla del Vinyet i mitja hora abans té lloc la sortida de la cursa popular de cinc quilòmetres des del mateix punt. Els carrers per on transcorre la prova es tallaran i reobriran al trànsit en funció del pas dels atletes. Els horaris i els itineraris de la majoria de línies d'autobusos també es veuen afectats.

Entre les deu de la nit de dissabte i dos quarts de dues del migdia de diumenge està prohibit estacionar els vehicles als carrers del recorregut i tampoc es pot entrar ni sortir dels aparcaments. Sempre que sigui possible, es permetrà creuar amb vehicle els carrers tallats, tot i que es recomana aparcar fora de la zona de la cursa.

Pel que fa al transport públic, les línies d'autobusos urbans i interurbans afectades durant tot el matí de diumenge són la L-1 a Mira-sol, la L2 al nucli urbà, la L-3, la L-8 a Esade, Torreblanca i avinguda Ragull i els interurbans A4, B7 i B8, que traslladen la seva parada al Parc Central. La Línia L-4 a la Floresta funcionarà amb normalitat i la resta de línies (L-5, L-7 i L-9) no funcionen els diumenges i festius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.