Tret de sortida als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Aquest diumenge ha començat el període de participació als Premis Ciutat de Sant Cugat a la paradeta de la iniciativa a la Festa de Tardor i a través del seu web. Àlex Trullàs, les alumnes de l'escola Thau Sant Cugat impulsores del projecte d'una manta impermeable per a refugiats, l'Esplai Pica Roca, l'Ateneu i Jan Freixa són els primers cinc candidats als guardons, escollits per la Comissió de Propostes. Les properes nominacions i votacions s'allargaran fins el 19 de febrer i la gala dels premis se celebrarà el 6 de març al Teatre-Auditori.

Els premis Ciutat de Sant Cugat distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de Sant Cugat al llarg de l'any anterior a la convocatòria dels guardons. Els primers candidats són:

Àlex Trullàs, per obtenir la plaça de subcampió de l'Estat espanyol de Boccia. Trullàs va guanyar la medalla de plata, en categoria individual, i la medalla d'or en categoria de parelles junt amb el seu company Vasile Agache, al campionat d'Espanya de Boccia, celebrat a Pinto el juny passat.

Alumnes de l'escola Thau Sant Cugat, per ser un dels cinc equips guanyadors de la 3a edició dels Premis Repte Emprèn de l'Obra Social La Caixa, creant una manta impermeable multifuncional per a refugiats. Un total de 1.313 equips d'alumnes de tot l'Estat espanyol es van presentar a l'edició d'enguany d'aquest premi.

Esplai Pica Roca, per 30 anys de dedicació als infants de Sant Cugat, una tasca que ha tingut un gran nombre de monitors durant tres dècades a la ciutat.

Jan Freixa, per haver guanyat el premi Nissan de disseny industrial sobre automobilisme. Aquest estudiant santcugatenc, des dels 17 anys, ha guanyat els tres premis existents sobre aquesta temàtica a l'Estat espanyol. Marques de cotxes com Seat o Nissan s'han inspirat en els seus dissenys.

L'Ateneu va néixer fa 60 anys de la mà d’un grup de ciutadans aficionats al col·leccionisme, la numismàtica i la filatèlia. Ara, a la Casa Jaumandreu, són organitzadors també de la Festa de Tardor, que enguany fa 40 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.