La pluja i les activitats paral·leles afecten la participació a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

La pluja i les activitats paral·leles han afectat la participació a la Festa de Tardor, que aquest cap de setmana ha celebrat la 41a edició. Les propostes del matí de dissabte s'han hagut de suspendre per la forta pluja, i les de la tarda han perillat fins al final. Aquest diumenge, excepte un petit ruixat, les activitats s'han pogut fer amb normalitat, però la coincidència amb la Mitja Marató i la Festa dels Súpers ha restat públic, segons l'organització.

La festa d'aquest any tenia com a lema '40 anys cantant les quaranta' i estava dedicada a recordar el paper de la Festa de Tardor en la societat santcugatenca. El manifest, que ha llegit l'exmembre de la Comissió de la Festa de Tardor Jordi Casas, ha posat l'accent en la necessitat d'aquesta iniciativa perquè, tot i els canvis que ha fet Sant Cugat en els últims 40 anys, continua sent necessari potenciar el teixit associatiu.

Jordi Casas

Des de la visió que dóna haver fet un camí de 40 anys, però des de la modèstia, fem una crida de mantenir viva l'activitat a la ciutat amb la Festa de Tardor.


Tot i els contratemps, els organitzadors estan satisfets amb el resultat final de la festa, que ha permès a les entitats mostrar la seva feina amb activitats destinades a fer afició, com el 'Monestir Shooting' de la UE Sant Cugat i el taller de portadors dels Geganters.

L'organització ha atribuït al temps una part de la caiguda de públic. Ho ha explicat a Cugat.cat el membre de la Comissió de la Festa de Tardor Xavier Codó.

Xavier Codó

El temps ens ha complicat una mica la vida, però al final ha sortit el sol. Dissabte va ser impossible fer algunes activitats, però l'important és que avui ha sortit un bon dia.


La Festa de Tardor segueix present a la Casa de Cultura, amb una exposició de cartells dels 40 anys de la proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.