Alumnes i professors de l'escola Fusió viatgen d'intercanvi a la ciutat d'Alba


  • Comparteix:

Vista de la ciutat d'Alba / Foto: Wikipèdia

Vista de la ciutat d'Alba / Foto: Wikipèdia

El Cor Jove, 10 ballarines de dansa clàssica, l'Orquestra Simfònica i la Moderna de l'escola Fusió marxen aquest divendres a Alba, ciutat italiana amb la qual està agermanda Sant Cugat. Es tracta d'un intercanvi que s'allargarà fins dimarts i que inclou una actuació al teatre piemontès aquest dissabte i una altra a la missa de l'església de San Domenico diumenge.

Fins 60 persones del centre santcugatenc, entre alumnes i professors, conviuran els propers dies amb famílies italianes en el segon intercanvi que organitza l'escola amb la ciutat del nord d'Itàlia. L'expedició està formada per nois i noies de 12 fins a 30 anys.

Serà la segona vegada que l'escola visita la ciutat d'Alba. La directora de Fusió, Gemma Navarra, posa de relleu l'apartat social de la visita.

Gemma Navarra

És molt enriquidor un intercanvi d'aquesta mena. Els joves coneixen altres maneres de viure i de pensar. Tenim una grata experiència del primer que vam fer.


L'expedició visitarà també la Fira de la Trufa Blanca i la capital de la regió del Piemont, Torí. La coral de la ciutat d'Alba tornarà la visita a Sant Cugat per Sant Medir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.