La direcció de l'HGC diu que l'hospital no està en venda i CCOO demana una mesa de diàleg


  • Comparteix:

Una de les sales de neurologia de l'HGC

Una de les sales de neurologia de l'HGC

La direcció de l'Hospital General de Catalunya (HGC) assegura que el centre no està en venda. En un breu comunicat, el grup propietari de l'HGC, GrupoQuirón, reitera que no ha rebut cap oferta del conseller de Salut, Toni Comín, perquè l'equipament passi a mans públiques, malgrat l'anunci que va fer divendres passat.

CCOO ha exposat aquest dimecres 'el malestar' que hi ha entre els treballadors de l'HGC després de les declaracions contradictòries de Comín i QuirónSalud i a només dos mesos del trasllat d'una part de l'activitat d'hemodinàmica i radioteràpia al Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i a MútuaTerrassa.

El sindicat critica que el departament no hagi informat els representants dels empleats dels possibles canvis que viurà l'equipament i, per això, demanen una mesa de diàleg que aclareixi el futur. CCOO proposa reunir els representants dels treballadors amb la direcció, la Generalitat i els alcaldes dels municipis afectats per obrir una negociació per com fer el trasllat de l'activitat i la possible compra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.