Sant Cugat, una de les ciutats on Òmnium portarà el cinema en català de la Mostra VOC


  • Comparteix:

Cartell dels Premis i la Mostra d'Audiovisual en Català/ Foto: Òmnium Cultural

Cartell dels Premis i la Mostra d'Audiovisual en Català/ Foto: Òmnium Cultural

Sant Cugat serà una de les 22 ciutats on Òmnium Cultural portarà la projecció de 12 curtmetratges que formen part de la Mostra Versió Original en Català (VOC), que se celebrarà entre el 17 i el 27 de novembre. La iniciativa també inclou un concurs, els Premis VOC, amb un jurat encapçalat pel crític cinematogràfic Àlex Gorina, tot i que el públic també podrà participar amb la concessió d'un guardó popular.

El certamen arrencarà als Cinemes Texas de Barcelona el 17 de novembre. Cada sessió té un cost de dos euros per entrada, i les votacions es poden fer al web Voc.cat.

El resultat dels premis es donarà a conèixer l'1 de desembre en una festa a la Sala Salamandra de l'Hospitalet i inclouen diverses dotacions econòmiques de fins a 4.000 euros. L'organització encara no ha concretat les dates de les projeccions a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.