Els panellets, de nou protagonistes de la Castanyada a la ciutat


  • Comparteix:

Els panalllets són el producte estrella de la Castanyada

Els panalllets són el producte estrella de la Castanyada

Les castanyes i els panellets són, com cada any, els protagonistes en moltes llars i carrers de Sant Cugat amb motiu de la Castanyada. Segons els pastissers locals consultats per Cugat.cat, els panellets sempre es venen bé i confien a tornar treure beneficis tan bons com els de l'any passat. Un quilo de panellets artesanals oscil·la entre els 40 i 50 euros.

El mestre de la pastisseria Sàbat, Jaume Sàbat, ha explicat a Cugat.cat que tot i que no està preocupat per les vendes, tem que amb el pont d'aquest any marxi part de la població i que el mal temps endormisqui els clients.

Jaume Sàbat

Jo espero que funcioni com l'any passat, el que passa que aquest any tenim el perill del pont.


No obstant això, el mestre pastisser assegura que tots els anys el producte es ven sense problema, perquè, durant la Castanyada, tothom vol gaudir d'aquesta tradició.

Pel que fa a les castanyes, a Sant Cugat no hi falten les tradicionals castanyeres instal·lades a llocs com Quatre Cantons, la plaça d'Octavià o la plaça de Lluís Millet. El preu de les castanyes ronda els 2,50 euros la dotzena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.