La Unitat d'Informació al Consumidor de la Diputació visitarà Valldoreix avui


  • Comparteix:

Una de les UMIC de la Diputació / Foto: Diputació de Barcelona

Una de les UMIC de la Diputació / Foto: Diputació de Barcelona

La Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor de la Diputació (UMIC) visitarà aquest dijous Valldoreix per donar a conèixer als veïns els drets que tenen com a consumidors. La furgoneta s'instal·larà a la plaça de l'Estació i els valldoreixencs s'hi podran apropar entre dos quarts de deu del matí i la una del migdia per presentar consultes i reclamacions de forma gratuïta.

Les Unitats Mòbils d'Informació al Consumidor formen part del programa de l'Oficina Provincial d'Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació. L'equip tècnic dóna resposta, gratuïtament, a les consultes i reclamacions que hi fan directament, de manera presencial, els ciutadans, i també atén les consultes que es trameten telemàticament mitjançant la Bústia del Consumidor, situada als més de 240 ajuntaments adherits a la Xarxa Local de Consum.

El servei de l'OPIC està destinat als consistoris que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

A més, les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d'aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.