Una trentena de persones caça monstres a la primera trobada de 'Pokémon Go' a Sant Cugat


  • Comparteix:

Una trentena de nens i joves ha participat aquest diumenge a la primera trobada de caçadors de pokémons a Sant Cugat, organitzada per Social Lovers i els 'youtubers' Barbilla&Cia. El punt de trobada ha estat la plaça de Victòria dels Àngels, davant el Teatre-Auditori, on els participants han caçat alguns monstres virtuals abans de desplaçar-se fins al Casal TorreBlanca, on ha acabat l'activitat.

Els impulsors de la iniciativa s'han mostrat satisfets amb l'afluència de públic, ja que volien fer una primera prova de la resposta dels joves santcugatencs a una proposta d'aquesta mena. Per això, el nombre d'assistents els anima a plantejar més activitats a la ciutat a partir d'ara. Un dels responsables de Barbilla&Cia, Eduardo Fernández, s'ha mostrat satisfet per l'acceptació de la iniciativa.

Eduardo Fernández

No hem fet una crida global, l'hem fet a la ciutat per veure la resposta. Hem vist que ha estat bastant bona.


Els assistents a la jornada han assenyalat la vessant social d'aquest videojoc creat per Niantic.

Assistents

Estem fent unes lluites els tres equips a veure qui se'l queda. / És un joc entretingut, és molt divertit perquè coneixes gent.


Durant el recorregut, els participants també s'han disputat el gimnàs Pokémon situat al costat del Teatre-Auditori i han tingut a la seva disposició dues consoles per completar la jornada al Casal TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.