Els santcugatencs ja es poden apuntar al concurs de pessebres de l'Ateneu


  • Comparteix:

El pessebre de Xavier López Sagalés, participant de l'edició anterior / Foto: Ateneu

El pessebre de Xavier López Sagalés, participant de l'edició anterior / Foto: Ateneu

Les inscripcions per al concurs de pessebres de l'Ateneu ja estan obertes. Els interessats es poden apuntar fins al 15 de desembre a través del web o presencialment a la seu de l'entitat. Les categories d'enguany són per a pessebres populars, artístics, innovadors i col·lectius. També hi haurà una distinció per a la categoria infantil i juvenil. La proposta, que es va recuperar fa tres anys i busca potenciar la cultura popular, està oberta a tothom.

La coordinadora del concurs, Laia Travé, ha explicat, en una entrevista al 'Sant Cugat a fons', els paràmetres que utilitzarà el jurat per escollir el pessebre guanyador.

Laia Travé

Una de les coses que més es té en compte és l'originalitat i la feina manual.


El jurat visitarà els pessebres del 19 al 22 de desembre i l'entrega de premis tindrà lloc el 23 de desembre a les set de la tarda a l'Ateneu. La tradicional ruta per visitar alguns dels pessebres de les cases antigues de Sant Cugat es farà el mateix dia, amb una gimcama infantil. El recorregut es repetirà en dues ocasions més durant les festes nadalenques en dates encara per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.