Sant Cugat esdevé de nou Ciutat amiga de la infància i aposta per assolir la igualtat d'oportunitats en els nens


  • Comparteix:

Esther Salat, a la dreta, amb la presidenta d'Unicef Catalunya, Anna Folch / Foto: Cedida

Esther Salat, a la dreta, amb la presidenta d'Unicef Catalunya, Anna Folch / Foto: Cedida

Crear mecanismes per garantir la igualtat d'oportunitats per a tots els nens i nenes és el repte que es marca Sant Cugat després de renovar la segona distinció de Ciutat Amiga de la Infància que atorga L'Unicef. Amb aquest reconeixement, concedit aquest dimarts a Santander, l'entitat reconeix la tasca del municipi en el desenvolupament i aplicació de polítiques encaminades a defensar i potenciar els interessos dels infants.

Les dificultats econòmiques provoquen que les activitats extraescolars siguin les despeses que, sovint, les famílies eliminen per fer front a altres necessitats. Capgirar aquesta situació és l'objectiu que es planteja l'Ajuntament. Ho ha explicat la regidora d'Educació, Esther Salat, després de recollir el reconeixement d'Unicef, que ha atribuït 'als nens i nenes de la ciutat'. Segons Salat, aquest ha de ser un compromís del municipi on hi participin l'administració així com el teixit social i empresarial.

Esther Salat

A partir de definir les necessitats mirarem quina és la manera d'evitar que perdin oportunitats.


Per lliurar la distinció, l'Unicef ha valorat les iniciatives endegades per Sant Cugat en l'àmbit de la infància, així com la seva revisió i avaluació constant, ha afirmat Salat. El municipi ja va rebre aquesta acreditació el 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.