De moment, la dinamitzadora d'aquesta iniciativa és l'associació Sant Cugat Comerç. La seva presidenta, Maria Eulàlia Egea, avança alguns dels ingredients que faran d'aquesta trobada un nou èxit.
Maria Eulàlia Egea
Tindrem una orquestra fantàstica, un menú boníssim a càrrec del cuiner Papitus i tota la plaça d'Octavià per nosaltres.
Un any més, el cuiner Papitus, posseïdor de diverses mencions al llibre Guiness dels rècords, serà l'encarregat de servir el sopar, que estarà amenitzat per una orquestra. El menú consistirà d'amanida catalana, calamars farcits i pastissos.
La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, ha volgut subratllar el fet que els responsables d'aquest sopar són tots els comerciants de la ciutat, i no només la seva associació.
Maria Eulàlia Egea
La idea va sorgir de diversos comerciants de Sant Cugat, no només de SCC. Nosaltres ho coordinem, però amb la col·laboració dels botiguers de Sant Cugat.
Les entrades del tercer Sopar a la Fresca es poden comprar, al preu de 20 euros, als establiments Estanc Torres, Autoescola Valls, Granja Montserrat, Milar Tobella, Ornallar, Blue Moon i a la seu de Sant Cugat Comerç.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.