Suspeses les activitats d'aquesta tarda i vespre de la diada dels 25 anys de Bastoners


  • Comparteix:

Les activitats de la jornada volen acostar la tradició bastonera als santcugatencs

Les activitats de la jornada volen acostar la tradició bastonera als santcugatencs

Les activitats de celebració dels 25 anys de Bastoners de Sant Cugat d'aquesta tarda i aquest vespre s'han suspès a causa de la pluja. Pel que fa a les propostes d'aquest diumenge, l'organització no ha confirmat encara si les mantindrà o no. L'objectiu de la cita és apropar la tradició del ball de bastons a la ciutat i que 'adopti un punt bastoner per un cap de setmana'.

A la diada, no hi faltarà el tradicional ball de bastons. Ho ha explicat la membre de la junta dels Bastoners Esther Madrona.

Esther Madrona

Tenim la intenció que tothom es faci seva aquesta diada i que durant dos dies Sant Cugat es converteixi en ciutat bastonera.


Activitats
Dissabte 26:
La jornada començarà a les nou del matí amb el cercavila matinada bastonera, que començarà a la plaça de Lluís Millet i acabarà a la plaça del Rei, l'escenari de totes les activitats. A les onze del matí, tindrà lloc la repicada, un ball que aplegarà tots els santcugatencs que hagin assistit als assajos previs. A dos quarts d'una del migdia, Octavi Coronado Swingtet farà un concert de swing.

A la tarda, a dos quarts de sis, havia de ser el torn del toc bastoner, actuacions dels Bastoners i la resta d'entitats de cultura popular i tradicional, com el grup Mediterrània. Aquesta activitat s'ha suspès a causa de la pluja.

A les vuit del vespre hi haurà un sopar popular amb caldo, botifarra, patates i pa amb tomàquet per un preu de sis euros. Per acabar, a dos quarts de deu del vespre, el grup de versions Angangas Band i un DJ oferiran un concert.

Diumenge 27
El joc de l'oca bastonera serà el protagonista de la jornada. L'activitat pretén donar a conèixer els Bastoners de Sant Cugat a través d'una gimcana familiar. L'activitat es durà a terme a la plaça del Rei diumenge a partir de les deu del matí i incorporarà proves i activitats lúdiques. Els interessats s'han d'apuntar a ocabastonera@bastonersdesantcugat.cat. El dinar de colla serà a la una del migdia i posarà punt i final a la diada.

Tot el cap de setmana hi haurà servei de barra i inflables per als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.