257 persones han trobat feina aquest any a Sant Cugat amb el programa Incorpora


  • Comparteix:

El conveni s'ha renovat aquest dimecres a la sala de plens / Foto: Localpres

El conveni s'ha renovat aquest dimecres a la sala de plens / Foto: Localpres

El programa Incorpora, que promou la reinserció laboral a col·lectius amb dificultats, ha facilitat a Sant Cugat la contractació de 257 persones aquest any i de 781 des de l'inici de la iniciativa, el 2013. Incorpora, impulsat per l'Obra Social La Caixa, ha renovat aquest dimecres el conveni amb l'Ajuntament, al qual s'ha afegit la Fundació Catalònia, que farà un pas endavant amb la promoció de l'autoocupació.

El programa està destinat a persones aturades de llarga durada i col·lectius amb necessitats especials, és a dir, ciutadans amb dificultats per accedir a un lloc de treball. Amb la renovació, s'amplia l'abast del Punt Incorpora Sant Cugat, ubicat a l'antic ajuntament. La signatura de l'acord fa oficial la incorporació d'un nou professional en aquest espai per ajudar en l'assessorament i l'acompanyament d'aquelles persones que tinguin opcions de tirar endavant el seu projecte professional com a autònom o bé com a pime. El director corporatiu de l'Àrea Social La Caixa, Marc Simó, n'ha fet una valoració.

Marc Simó

Volem que una part de la gent que atenem puguin trobar feina de manera autònoma. És un bon complement al que ja oferim.


El darrer any, 67 empreses han contractat treballadors a través d'aquest programa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha valorat aquestes xifres.

Mercè Conesa

És una bona notícia reunir sector públic, sector privat i tercer sector per donar oportunitats a qui més ho necessita.


La Fundació Catalònia treballa en la inserció laboral de persones amb necessitats especials. El seu president, Joaquim Serrahima, ha valorat la incorporació al projecte que, ha dit, ha facilitat la feina de l'entitat.

Joaquim Serrahima

Ens ha obert una nova visió de l'àmbit laboral. Hem fet cursos de formació i ens ha donat una visió diferent del nostre món.


El conveni s'ha renovat per dos anys més i tindrà un cost de 52.000 euros. D'aquesta quantitat, 17.000 els aporta l'Ajuntament i 35.000, l'Obra Social La Caixa. Gran part d'aquesta quantitat es destina a la contractació d'un professional per al Punt Incorpora Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.