El Sant Cugat Centre Comercial celebra 20 anys amb una mitjana de 20.000 usuaris diaris


  • Comparteix:

El Sant Cugat Centre Comercial (SCCC) ha bufat aquest dijous les espelmes del 20è aniversari i celebra la consolidació al territori amb una mitjana de 20.000 visitants diaris amb el repte de convertir-se en 'líder regional'. El centre, que dóna feina directament i indirectament a un miler de persones, ha celebrat l'efèmeride amb un acte presentat per la model santcugatenca Verónica Blume, on s'ha posat en valor el 'paper en la vida dels santcugatencs' del centre. L'acte ha lliurat el cotxe elèctric del sorteig efectuat entre els clients.

Durant aquests 20 anys l'espai s'ha adaptat a les noves tecnologies i necessitats dels consumidors. La gerent, Rosa Marcet, ha explicat que, tot i que la convivència no sempre ha estat fàcil amb el comerç local, ara s'ha trobat l'equilibri i els dos models es complementen. Marcet ha valorat el nombre de clients i assegura que es deu a la il·lusió dels treballadors.

Rosa Marcet

El secret per arribar als 20 anys és la il·lusió, les ganes d'innovar, d'estar al dia i de pensar en el client.


Les celebracions han culminat aquest dijous amb un acte que ha reunit part del teixit polític, econòmic i empresarial de la ciutat. La model Verónica Blume, imatge del centre des de fa dos anys, ha conduït l'acte commemoratiu.

Verónica Blume

El centre comercial és un lloc que forma part de la meva vida, ja que jo sóc veïna de Sant Cugat. Tinc un fill de 13 anys a qui encanta venir aquí i el fet que jo m'hagi convertit en la cara del centre ha donat lloc a alguna situació ben bonica.


A la celebració s'ha fet entrega a una família santcugatenca del cotxe elèctric que el centre ha sortejat entre els seus clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.