Una quinzena de veïns de Sant Francesc-Monestir assisteix al taller de propostes de millora del barri


  • Comparteix:

Els participants s'han agrupat en grups de tres per agilitzar els debats

Els participants s'han agrupat en grups de tres per agilitzar els debats

Una quinzena de veïns del barri Sant Francesc-Monestir ha participat aquest dissabte en el taller de propostes per millorar el barri i ha posat en valor que s'organitzin jornades com aquesta per apropar la visió de la ciutadania a l'Ajuntament. Els participants han pogut debatre, en una sessió a l'escola Collserola, en petits grups tres aspectes a millorar: l'espai públic, els equipaments i l'habitatge.

Els assistents han subratllat la importància que s'escolti l'opinió dels veïns i han reclamat més comunicació perquè aquestes jornades arribin a més gent. Andreu Sierro, Mireia Gallego i Patricia Lepe ho expliquen.

Assistents al taller

Qualsevol debat que es pugui fer és fonamental per participar en el barri. / És important perquè la gent pot opinar i donar la seva visió de barri. / Ens trobem en aquest espai per posar en comú idees.


La sotsdirectora de participació ciutadana de l'Ajuntament, Marina Casals, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu d'aquests debats.

Marina Casals

L'objectiu és que les propostes vinguin directament dels mateixos usuaris i dels habitants, ja que són experts locals en el territori.


Casals també ha explicat que les propostes que surtin d'aquests debats es traslladaran als tècnics de territori del consistori perquè elaborin i executin un pla de treball que es presentarà a partir de febrer. A més, per al 2017, ja hi ha una partida pressupostària per desenvolupar aquestes propostes.

Dimecres que ve se celebrarà una nova jornada de debats que tancarà el taller i abordarà la mobilitat i el comerç. L'Ajuntament també ha repartit per tots els domicilis de la zona una enquesta, que també es pot realitzar per Internet, perquè els veïns que no assisteixin al taller també puguin expressar la seva visió. Totes les propostes que s'extreguin del debat es penjaran al blog, on també es poden trobar les conclusions de les sessions de diagnosi de les coses a millorar del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.