Sant Cugat inaugura oficialment la placa que certifica l'agermanament amb La Haba


  • Comparteix:

Sant Cugat ha inaugurat oficialment aquest dissabte la placa que l'assenyala com a municipi agermanat amb La Haba, a Extremadura, una condició que es va fer oficial al març. Els representants polítics de les dues localitats han fet l'acte d'inauguració del cartell, situat a l'entrada de la ciutat des de Cerdanyola -n'hi ha un altre a l'entrada de la Rabassada-, i han destacat 'la il·lusió' per aquest agermanament.

Aquest dissabte, també s'ha fet un dinar popular al Casal TorreBlanca amb més de 100 assistents i s'ha plantat una alzina provinent de la localitat extremenya als Jardins de la Festa de Tardor. Entre els presents a l'acte hi havia els dos alcaldes, Mercè Conesa i José González, i diversos representants del consistori santcugatenc, a més dels 'jabeños' santcugatencs i la quarantena que s'han desplaçat des d'Extremadura.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la il·lusió amb què han viscut els primers mesos d'agermanament els 'jabeños' santcugatencs.

Mercè Conesa

És el que volíem, que fos un acte molt sentit. A vegades aquestes coses si la gent no s'hi implica perd força. Això és el que li dóna la força.


L'alcalde de La Haba, José González, ha assegurat que el vincle entre Sant Cugat i el municipi extremeny té molt futur.

José González

És un projecte de la gent i està molt il·lusionada. Els comitès estan treballant en diversos projectes i això tirarà endavant.


La comitiva 'jabeña' ha tornat aquest diumenge cap a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.