Sant Cugat encén avui els 580 llums de Nadal que decoraran la ciutat aquestes festes


  • Comparteix:

Els llums de Nadal estan inspirats en el rosetó del Monestir

Els llums de Nadal estan inspirats en el rosetó del Monestir

La tradicional encesa de llums donarà el tret de sortida a les activitats de Nadal a Sant Cugat aquest divendres a les sis de la tarda a la plaça d'Octavià. La ciutat estrena enguany 145 llums dels 580 que il·luminaran el Nadal. Els nous llums estan inspirats en el rosetó del Monestir i són totalment ecològics. L'encesa de llums s'acompanyarà d'animació i una xocolatada per a grans i petits.

Els nous llums recorren l'eix de vianants i van des de la plaça de Lluís Millet fins al final de l'avinguda de Cerdanyola. Els llums, de baix consum, representaran una despesa energètica del 0,1% respecte tot el consum anual d'enllumenat. Ho explica la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

L'enllumenat de Nadal que fem és totalment sostenible. Són leds i així intentem fer que aquesta il·luminació de Nadal tingui menys consum i sigui el més sostenible possible.


Aquest any, els encarregats de decorar el xiprer de la plaça d'Octavià han estat els nens i les nenes de P4 de la majoria d'escoles de la ciutat. Han pintat motius nadalencs amb la rosassa del Monestir com a element central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.