Hora Bruixa reprova la violència patriarcal a l'espai públic amb la campanya 'Agressor, no ets benvingut'


  • Comparteix:

Hora Bruixa ha presentat la campanya a la plaça d'Octavià

Hora Bruixa ha presentat la campanya a la plaça d'Octavià

El col·lectiu feminista i revolucionari de Sant Cugat Hora Bruixa reprova la violència patriarcal a l'espai públic amb la campanya 'Agressor, no ets benvingut. Les dones insubmises prenen places i carrers'. Aquest dimecres l'entitat ha publicat un vídeo a les xarxes socials que ha donat el tret de sortida a la campanya.

L'objectiu de la nova campanya és posar sobre la taula les situacions de violència que han patit les dones a la ciutat i crear una resposta conjunta a aquestes actituds. La membre d'Hora Bruixa Cristina Torres explica que la campanya d'enguany fa un pas més enllà.

Cristina Torres

L'any passat, ens van centrar només en l'àmbit privat i volíem ampliar aquesta campanya i que fos a l'espai públic en tot el seu conjunt. És molt més àmplia i engloba tota la violència patriarcal que podem patir com a dones.


Hora Bruixa també ha començat a organitzar unes trobades 'safareig', un espai que vol ser un punt de trobada on les dones puguin compartir situacions de violència que hagin viscut. Ho explica la membre d'Hora Bruixa Carlota De Sojo.

Carlota De Sojo

L'objectiu d'aquestes trobades és que les dones tinguin un espai on empoderar-se de manera col·lectiva, compartir les seves experiències i crear eines perquè juntes puguin enfrontar-se les situacions de violència que pateixen.


L'entitat reivindica 'un espai públic lliure de masclisme per reconvertir-lo en un espai d'apoderament, xarxa, suport mutu i solidaritat'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.