El Concert de Nadal per a la Gent Gran homenatjarà el passat del públic al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Foto de família

Foto de família

El trio format per la pianista Cristina Casale, la flautista Patricia de No i la soprano Júlia Farrés-Llongueras oferirà el Concert de Nadal per a la Gent Gran. Les artistes volen fer un homenatge al públic i per això interpretaran cançons del passat per 'transcendir els records' de tots els assistents. Les òperes, els ballets i les sarsueles seran protagonistes en un espectacle que tindrà lloc el diumenge 18 de desembre, a les dotze del migdia, al Teatre-Auditori.

El Concert de Nadal per a la Gent Gran és un acte de l'Ajuntament per celebrar el Nadal amb aquest col·lectiu i apropar el Teatre-Auditori a les persones grans que no tenen ocasió d'anar-hi de manera habitual.

El representant de la Taula de la Gent Gran de Sant Cugat, Josep Carné, ha destacat la importància d'aquesta cita que els permet gaudir de bona música i companyia.

Josep Carné

Podem parlar del goig de retrobar-nos amb uns amics que només ens veiem en aquesta festa i res millor que celebrar el Nadal gaudint del concert homenatge al passat.


El repertori que oferirà el trio inclourà peces d'òperes de Puccini, com 'Quando me'n vo' de 'La Boheme', sarsueles de Manuel de Falla, com 'Danza del molinero' d''El sombrero de tres picos', i el famós ballet de Txaikovski, 'El Trencanous'. El concert es dividirà en dues parts de mitja hora cadascuna.

Una de les membres del trio, la pianista Cristina Casale, ha explicat que les intèrprets han adaptat peces conegudes pel públic per preparar un concert molt específic. També ha comentat que en el concert predominarà el factor sorpresa, com la iniciativa de decorar l'escenari de forma creativa.

Cristina Casale

Ens fa molta il·lusió aportar un xut d'energia i de bones vibracions artístiques i musicals. Cada peca d'aquesta música és una joia, una obra d'art, i et pot transportar a una atmosfera.


L'organització informarà més endavant dels punts de recollida de les entrades, que es podran anar a buscar després del pont de desembre. A més, totes aquelles persones que ho desitgin podran fer ús del servei d'autobusos des dels districtes per assistir al concert. Cal que les persones que vulguin utilitzar el servei avisin en el moment de recollir l'entrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.