El Nadal ja ha arribat a Sant Cugat amb la tradicional encesa de llums


  • Comparteix:

Els prop de 600 llums de Nadal s'han encès aquest divendres al ritme que marcava una plaça d'Octavià plena a vessar de pares, mares i fills. La tradicional encesa de llums ha donat el tret de sortida a més de 170 activitats que, sota el lema 'Un Nadal amb molt de Joc', ompliran la ciutat fins al 8 de gener. L'acte ha acabat amb la xocolatada popular i l'animació del pallasso Pep Callau.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha acompanyat dels nens del Consell d'Infants de la ciutat per donar la benvinguda al Nadal. Enguany la ciutat estrena 145 llums nous, de baix consum, inspirats en la rosassa del Monestir. Conesa ha destacat que la programació nadalenca està enfocada a tots els gustos i edats.

Mercè Conesa

Els santcugatencs saben que podran tenir oferta variada per tenir els nens entretinguts, però també per poder gaudir dels millors aparadors, els millors comerços i la millor ciutat. Una ciutat que avui s'ha engalanat i s'ha posat bonica.


Aquest divendres també ha començat l'activitat a la pista de gel del pàrquing de Josefina Mascareñas que estarà oberta fins al 8 de gener. L'Ajuntament manté la política de preus de l'any passat, amb entrades a set euros i descomptes per a grups i escoles.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.