L'AFA de la Floresta expressa el seu suport a l'equip docent de l'escola en el cas dels nens perduts


  • Comparteix:

Una imatge dels bombers amb els nens / Foto: Bombers

Una imatge dels bombers amb els nens / Foto: Bombers

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de la Floresta ha expressat en un comunicat el suport a l'equip docent de l'escola del districte en el cas dels nens que es van perdre durant una excursió la setmana passada. L'entitat alerta del 'linxament i judici públic del centre i d'alguns mestres que alguns mitjans de comunicació han propiciat' i remarquen el seu compromís amb el projecte educatiu de l'escola.

El comunicat remarca que l'associació vol seguir 'gaudint de les particularitats d'una escola situada en un paratge únic', al bosc de Collserola, i espera que aquests fets no canviïn la manera de treballar de l'equip en 'la construcció d'una alternativa pedagògica que garanteixi la llibertat d'oportunitats per als infants'. Una de les signants del manifest, Xènia Amorós, ha remarcat a Cugat.cat el suport al centre per part de l'AFA.

Xènia Amorós

Donem suport tant als mestres, com a l'equip directiu en un projecte educatiu que està en un moment de transformació. Ens sembla admirable el que estan fent i ens sembla que per entendre bé la situació cal mirar-ho des de totes les facetes.


El text també apunta que cal posar la mirada en la 'manca de recursos' del sistema educatiu abans d'assenyalar persones concretes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.