Detingut un home per un robatori amb força en un pis de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Mossos d'Esquadra han fet la detenció

El Mossos d'Esquadra han fet la detenció

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en un domicili de la ciutat. Els fets van passar el dimarts de la setmana passada cap a les nou del vespre. La investigació continua oberta per identificar les altres dues persones que haurien entrat a l'habitatge, que van poder fugir.

El cos policial va rebre l'avís que s'estava produïnt un robatori en aquell mateix moment i que la víctima es trobava amagada dins el pis. En arribar al lloc dels fets, van veure com tres persones fugien en un vehicle. Durant l'escapada, van entrar en un carrer en direcció contrària i es van trobar el pas barrat per un vehicle.

Els Mossos van poder atrapar només el detingut i els altres dos presumptes lladres van fugir corrent. En aquests moments la investigació continua oberta pendent de la detenció d’aquestes dues persones. Els agents no descarten relacionar els tres homes amb més fets. L'arrestat va passar a disposició del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí el qual va decretar el seu ingrés a presó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.