El 'Nadal a casa' d'Òmnium Cultural aplega 150 persones en el desè aniversari


  • Comparteix:

La tradicional lectura del 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra que organitza Òmnium Cultural cada desembre, 'Nadal a casa', ha celebrat aquest dissabte 10 anys amb una nova aposta per la tradició i la solidaritat. S'han llegit poemes d'altres autors catalans que han escrit sobre el tema nadalenc en una cita, a l'església del Monestir, que ha aplegat uns 150 assistents i ha tingut la col·laboració dels infants de l'Escola Fusió i de les corals d'adults del Club Muntanyenc i de l'Ateneu.

En aquesta edició, la recaptació de les donacions dels assistents s'ha destinat a Càritas. El voluntari de Càritas Joan Cabeza ha explicat a Cugat.cat la importància de les col·laboracions per ajudar els més necessitats.

Joan Cabeza

Totes les col·laboracions són bones perquè hi ha moltes necessitats. Ens fan falta les aportacions per tenir cura d'aquesta gent necessitada.


En el desè aniversari de 'Nadal a casa', el president d'Òmnium, Lluís Bonet, ha posat en valor l'homenatge i reconeixement que es fa a la poesia catalana i a la tradició nadalenca en aquesta cita.

Lluís Bonet

En aquesta ocasió fem un recital de diferents autos que han escrit sobre el Nadal. Òmnium dóna a conèixer un element important de la tradició del país, com és la nadalenca.


La recaptació del 'Nadal a casa' es coneixerà d'aquí a dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.