La cacera de tions al bosc de Volpelleres aplega una seixantena de famílies


  • Comparteix:

Una seixantena de famílies ha participat aquest diumenge en la cacera de tions que ha organitzat l'Associació de Veïns de Volpelleres al bosc del barri per celebrar l'arribada del Nadal. Cada grup de participants ha hagut de trobar el seu tió particular, que anava acompanyat d'una fotografia dels membres de la família i el seu nom amb l'ajuda d'un mapa de la zona.

L'activitat anava adreçada principalment als més petits de la casa, autèntics protagonistes de la cacera.

Participants

Buscarem per aquí el tió. / Tenim un altre tió i aquest és el petit. / Jo vull que em cagui un robot.


Tot i ser la primera proposta de l'Associació de Veïns de Volpelleres per Nadal, els responsables de l'organització han hagut d'ampliar la llista d'inscripcions de 30 famílies a 60 a causa de l'alta demanda. El president de l'associació, Alberto Valcarce, ha explicat a Cugat.cat les seves sensacions respecte a aquesta trobada.

Alberto Valcarce

Ha estat un èxit, vam obrir inscripcions un matí i a la tarda ja estava complerta. Ja tenim experiència de cara a l'any que ve.


Valcarce també ha posat en valor la importància de fer activitats al bosc de Volpelleres per reivindicar l'espai com a zona verda del barri. A més, dissabte que ve es farà una xocolatada a la plaça dels Rabassaires i es farà cagar un tió més gran amb tots els que han assistit a la cacera de tions. També es farà un taller de manualitats per construir tions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.