Un incendi destrueix una botiga de mobles situada a l'edifici del Policlínic Torreblanca


  • Comparteix:

El fum ha afectat a un restaurant del costat i als pisos superiors

El fum ha afectat a un restaurant del costat i als pisos superiors

Un incendi ha cremat completament una botiga de mobles situada als baixos de l'edifici del Policlínic Torreblanca. El foc, que s'ha produït per causes que encara es desconeixen, ha afectat els locals contigus i ha omplert de fum els tres pisos superiors, on es troben les dependències del Policlínic. En el moment de l'incendi la botiga estava tancada i no hi ha hagut cap ferit.

L'incendi s'ha declarat a dos quarts de 9 del vespre d'aquest dimecres, per causes que encara es desconeixen. El foc ha destruït per complet la botiga de mobles i ha provocat danys als vidres del local del costat, un restaurant.

En el moment de l'incendi, l'establiment estava tancat i per això no hi ha ha hagut cap ferit. Els treballadors del restaurant contigu han sentit una forta pressió i, tot seguit, un soroll sec provocat per la trencadissa dels vidres de la botiga de mobles. Pedro Sánchez és un dels empleats del restaurant.

Pedro Sánchez

Estàvem dins del restaurant i hem notat una pressió molt forta i després un fort cop i soroll de vidres trencats. En uns segons, tot el local s'ha omplert de fum.


Set dotacions dels Bombers de la Generalitat, procedents de cinc parcs de bombers diferents dels municipis del nostre entorn, han intervingut en les tasques d'emergència, on també hi ha hagut una presència important d'agents de la policia local. Els bombers han desallotjat tot l'edifici del Policlínic i han inspeccionat l'immoble per comprovar que no s'han produït danys estructurals. El cap de guàrdia, Jesus Acebedo, explica els desperfectes que ha provocat l'incendi.

Jesus Acebedo

Ha afectat completament la botiga de mobles. El local del costat s'ha omplert de fum i l'aparador ha quedat danyat.


Els bombers han explicat que l'incendi s'ha propagat amb molta rapidesa, a causa de la gran quantitat de material inflamable que hi havia a la botiga de mobles. A més, els conductes de gas i de ventilació han provocat que el fum hagi arribat als pisos superiors, ocupats per les dependències del Policlínic Torreblanca.

Els testimonis han explicat que els bombers han trigat entre un quart d'hora i 20 minuts en arribar al lloc de l'incendi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.