Cinc nous candidats per als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Premis Ciutat de Sant Cugat se celebren al Teatre-Audiori

Els Premis Ciutat de Sant Cugat se celebren al Teatre-Audiori

La comissió de propostes dels Premis Ciutat de Sant Cugat posa sobre la taula les candidatures d'Aula de So, la Unió Esportiva Sant Cugat, Punt Incorpora Sant Cugat, l'actriu i directora Sílvia Munt i els alumnes de l'escola Viaró. Aquests noms se sumen als ja proposats: l'esportista Àlex Trullàs, les alumnes de l'escola Thau Sant Cugat, l'Esplai Pica Roca, l'Ateneu i l'estudiant Jan Freixa. El període de votacions s'allargarà fins al 19 de febrer i la gala dels premis se celebrarà el 6 de març al Teatre-Auditori.

Aula de So
Va néixer fa més de 25 anys fruit d'un projecte de diversos músics amants de la pedagogia que volien crear sinergies musicals a la ciutat. Actualment, l'entitat té diferents seccions com el Cor Infantil de Sant Cugat, la secció de Teatre Musical, els combos i cantants de l'escola de música Aula de So, l'ONG Petits Músics del Món i els cors Dama, Aglepta i Nois.

Punt Incorpora
Gestionat pel Grup Catalònia amb el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) i la Fundació Bancària la Caixa, la iniciativa ha fet possible aquest any més de 240 insercions laborals de persones en situació de vulnerabilitat, fet que suposa gairebé 800 contractes des de la seva implantació a la ciutat al 2013.

Alumnes de l’escola Viaró
L'equip Ypsilon Viaró, format per nou alumnes de 4t d'ESO, va guanyar el premi a millor projecte científic en la final mundial de la First Lego League celebrat als Estats Units on van competir contra 109 equips de 47 països. El grup va presentar la Kombutxa, una beguda fermentada i de fabricació casolana que conté una sèrie de microorganismes que transformen la matèria orgànica en inorgànica.

Sílvia Munt
És actriu, directora de cinema i de teatre i guionista. Després de més de 50 pel·lícules i dos premis Goya, fa més d'una dècada que va obrir una nova etapa i es dedica principalment a la direcció de ficció, documentals i teatre. En la seva filmografia hi ha títols com 'La plaça del diamant', 'Alas de mariposa' i 'Secretos del corazón'. Aquest any farà 40 anys del seu debut teatral. En teatre, el seu darrer paper va ser a 'Surabaya', el 2005.

Unió Esportiva Sant Cugat
Club de bàsquet i tennis taula fundat fa 30 anys. En aquest club, la formació dels jugadors i les jugadores es basa en tres àmbits claus: l’esportiu, el formatiu i el social. La missió de la UESC és ajudar a formar persones a través de l’esport en nois i noies a partir de 12 anys i fins a edat sènior. En els darrers anys ha incorporat l’esport inclusiu amb els equips ASDI-UESC, StQlímpics i Dinamiks. Actualment, té 28 equips de bàsquet, 18 masculins i 10 femenins i 7 de tennis taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.