La zona blava del Mercat de Torreblanca estrena un sistema d'aparcament gratuït per a clients


  • Comparteix:

El Mercat Torreblanca ha estrenat aquest dimarts un sistema que permet als clients aparcar gratuïtament un màxim de dues hores a la zona blava. Per fer-ho, els parquímetres afegeixen una opció per treure un tiquet amb un codi QR que es pot escanejar a les parades per aconseguir 15 minuts d'aparcament per cada 10 euros de compra.

Els clients han rebut aquest primer dia l'ajuda dels vigilants de la zona blava per extreure els tiquets i els comerciants han tingut l'assessorament de les tauletes subministrades per escanejar els codis. L'objectiu d'aquesta mesura és equiparar les condicions d'aparcament del Mercat de Torreblanca amb les d'altres equipaments municipals, com Volpelleres i Mira-sol, com ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Volem anar equiparant tots els mercats municipals, també en l'aparcament. Ho hem fet amb diàleg i d'acord amb els paradistes.


L'empresa municipal Promusa s'encarrega de la zona blava des de fa més d'un any, quan el consistori va recuperar-ne la gestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.