El Vallès Occidental ja disposa d'un protocol per abordar la violència masclista


  • Comparteix:

El Consell Comarcal fa un pas endavant per combatre la violència masclista

El Consell Comarcal fa un pas endavant per combatre la violència masclista

El Vallès Occidental ja disposa, a través del Consell Comarcal, d'un protocol per abordar la violència masclista i es converteix en una de les primeres comarques que signa un protocol contra aquesta xacra elaborat des de la cooperació institucional. L'objectiu és fer pinya davant diferents situacions de violència de gènere i compartir, entre els ajuntaments, projectes preventius i de sensibilització. L'aprovació del protocol suposa la creació d'una xarxa estable de treball a tots els municipis de la comarca per afrontar la violència masclista.

El document recull al detall com abordar i tractar diferents situacions de violència de gènere. L'ens supramunicipal garanteix l'atenció a totes les dones de la comarca que siguin o hagin estat víctimes de violència masclista i també vol afavorir el canvi a un model de societat igualitari.

A partir d'ara, el repte és ampliar la detecció d'altres formes de violència de gènere, no només la de l'àmbit de la parella o familiar sinó també a l'àmbit comunitari i laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.