L'AMPA del Catalunya demana treure una parcel·la del futur complex esportiu de Mira-sol per ampliar el pati


  • Comparteix:

A la part inferior esquerra figuren els terrenys, en forma de triangle, que demana l'AMPA

A la part inferior esquerra figuren els terrenys, en forma de triangle, que demana l'AMPA

L'AMPA de l'escola Catalunya reclama que uns terrenys contigus al centre, propietat de la Generalitat, s'excloguin del projecte provisional del futur complex esportiu de Mira-sol per ampliar el pati de l'equipament educatiu. L'equip de govern ha remarcat que la zona d'arbrat prevista a la parcel·la beneficia l'escola i el barri però, en cas que no hi hagi consens, el projecte pot modificar-se i prosperar sense aquests terrenys.

La vocal de l'AMPA de l'escola Catalunya al consell de barri de Mira-sol i presidenta de la Coordinadora d'AMPA, Carme Roca, ha manifestat preocupació pel fet que la reserva d'espai per al complex ocupi uns terrenys que l'associació reivindica des de fa set anys. Aquesta parcel·la és fruit d'un acord de permuta entre l'Ajuntament i el centre, que, a través de la Generalitat, va cedir al consistori els terrenys de l'antic parvulari per aixecar el complex i a canvi disposar d'un espai a tocar del pati per ampliar-lo.

L'AMPA vol que el consistori perimetri la parcel·la amb una tanca perquè l'escola pugui ampliar el pati del parvulari. Carme Roca confia que l'Ajuntament es faci enrere en els plans de mantenir la parcel·la en el projecte del complex.

Carme Roca

Entenc que això recularà i que hi haurà un acord amb l'escola. En la reunió del complex esportiu es va deixar clar que allò és titularitat de la Generalitat i que al final són el departament d'Ensenyament i l'Ajuntament els que s'han de posar d'acord.


La presidenta del consell, Carmela Fortuny, ha subratllat la contribució de l'equipament esportiu per al conjunt del districte i, en concret, per a l'escola. Fortuny considera que la parcel·la amb la zona enjardinada era un guany per al projecte, però remarca que el consistori no té inconvenient a fer marxa enrere.

Carmela Fortuny

Si aquesta reivindicació continua, el consistori modificarà aquesta part del projecte perquè el terreny retorni a l'escola.


La primera de les tres fases del complex, pressupostada en un milió d'euros, s'executarà el 2017 amb la construcció de la piscina i una sala multifuncional. El futur centre també inclourà un camp de futbol 7 i una pista coberta.

Pel que fa a la pista, el projecte del consistori és que sigui d'ús compartit entre els usuaris del complex i de l'escola. Per parlar-ne, l'Ajuntament té prevista una reunió el 13 de gener amb la direcció del centre, en la qual també s'abordarà la situació dels terrenys a tocar del pati.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.