Josep, Maria, el Nen Jesús i els Reis no falten a la cita del pessebre de la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Alumnes de l'escola Fusió han amenitzat la inauguració

Alumnes de l'escola Fusió han amenitzat la inauguració

Els santcugatencs, tot i el plugim, han desfilat per la plaça de Barcelona per veure el pessebre de Sant Cugat. Els ciutadans consultats per Cugat.cat han valorat la posada en escena de la proposta, organitzada en les últimes edicions per l'Ajuntament després d'agafar el relleu als veïns de la plaça. L'escola Fusió ha ofert un petit concert de trompes.

La instal·lació que reprodueix l'escena del naixement del Nen Jesús ha presentat, com cada any, una presentació de tall clàssic que ha satisfet els assistents. El pessebre, que ocupa uns 50 metres quadrats, incorpora enguany una zona d'enjardinament amb ceps.

Visitants

Visc a Sant Cugat i per això vinc cada any / Vull veure els Reis/ És molt bonic, cada any m'agrada


Els curiosos han fet fotos amb la quitxalla per captar una de les tradicions més nostrades de Sant Cugat. Fa més de 30 anys que els veïns de la plaça de Barcelona van comprar les figures i van coordinar la instal·lació. Després els veïns van arribar a un acord amb el consistori perquè se n'ocupés. Dues de les veïnes de la plaça i exorganitzadores del pessebre, Mariona Buscallà i Carme Sagalés, han posat en valor la contribució de la proposta nadalenca.

M. Buscallà i C. Sagalés

Les figures les vam pagar tots els veïns de la plaça, és un pessebre 'molt de la plaça'. / És molt clàssic, cada any varia una mica però sempre amb les mateixes figures.


El pessebre estarà vigilat i es podrà visitar al llarg de les festes de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.