L'Envelat del parc de Ramon Barnils torna amb carpes, tallers i música


  • Comparteix:

L'Envelat s'ha inaugurat aquest divendres a la tarda

L'Envelat s'ha inaugurat aquest divendres a la tarda

L'Envelat, amb un pressupost de 180.000 euros, ha tornat aquest Nadal a Sant Cugat, després d'un silenci de cinc anys, amb una proposta més àmplia d'activitats que inclouen tallers, infables, zona esportiva, rocòdrom i carpes musicals. Fins al 4 de gener, la quitxalla pot gaudir d'una oferta lúdica que també vol engrescar els més grans. Els santcugatencs consultats per Cugat.cat han celebrat el retorn de la iniciativa, de la qual n'han destacat la seva gratuïta.

Així ho han expressat les famílies, en el primer dia d'activitats.

Pares i mares

Està molt bé per gaudir-lo amb els nens / Per ser gratis està molt bé / Que sigui gratuït està molt bé, perquè no hi ha res gratuït a la ciutat / Fa una mica de fred, potser estaria bé posar uns calefactors.


Activitats dissabte
Jocs de fusta D'onze del matí a dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, nens de totes les edats poden jugar amb els jocs de fusta a l'espai Plaça. L'activitat l'organitza la Cia. Van de Bòlit.

Calidoscopis estel·lars L'espai Tallers acull un taller per fer calidoscopis. L'activitat es divideix en dos torns: d'un quart de dotze del matí fins a dos quarts d'una del migdia i de dos quarts de cinc a les sis de la tarda. L'Obrador Lúdic prepara aquesta activitat. L'entrada gratuïta es pot recollir al punt d'informació de l'Envelat.

Soliloqui A les dotze del migdia, els nens a partir de tres anys poden gaudir d'un espectacle de circ i clown a càrrec de la Cia. Katraska. El preu de l'entrada és de dos euros.

Tió tió, xarop de bastó A partir de dos quarts de dotze del matí els menuts podran fer cagar el Tió. L'activitat durarà fins a dos quarts de dues del migdia i és a càrrec de Xarop de Canya.

Mans A les cinc de la tarda la Cia. Fes-t'ho com Vulguis oferirà un espectacle visual per als infants d'un a cinc anys. El preu de l'entrada és dos euros.

L'inventor d'il·lusions A dos quarts de sis de la tarda, la màgia arribarà a l'Envelat. El mag Enric Magoo endinsarà el públic en 'el món dels invents, els efectes especials, i les bambolines de l’il·lusionisme'. El preu de l'entrada és de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.