Els veïns de Les Planes i Can Borrull disposen des d'avui d'un nou autobús i una nova línia


  • Comparteix:

L'acalde Recoder davant el nou autobús de Les Planes

L'acalde Recoder davant el nou autobús de Les Planes

El districte de Les Planes compta amb un nou autobús i una nova línia que connecta el barri de Can Borrull amb l'estació de Ferrocarrils. Aquesta línia complementa l'actual, que arriba fins el centre de la ciutat i la Floresta.

El nou autobús està adaptat per a minusvàlids i està preparat per poder circular pels carrers estrets i de forts pendents. Lluís Recoder ha explicat que la nova línia millorarà la mobilitat dels veïns i la connexió amb la resta de transports públics, gràcies a la integració tarifària:

Lluís Recoder

Des de la integració tarifària vàrem tenir clar que els autobsos urbans havien de fer de llençadores cap a les estacions


Fins ara, el sector de Can Borrull no disposava de cap servei de transport, i durant molt temps han reivindicat la posada en marxa d'aquest autobús. L'alcalde ha explicat que, per poder crear aquesta línia, s'ha fet molta feina prèvia en la urbanització dels carrers i en la millora del districte:

Lluís Recoder

Aquesta era una reivindicació de la gent de Les Planes i Can Borrull, però per poder-ho fer haviem d'adaptar primer els carrers perquè poguès passar l'autobús


Per la seva part, els veïns de les Planes han mostrat la seva satisfacció per la nova línia:

Veïns de Les Planes

Això és un benefici pel barri i ho trobem molt bé...


L'autobús circularà des de les 6 del matí fins les 10 de la nit, amb una freqüència de pas de 30 minuts en hora punta, i d'una hora a la resta del dia. El vehicle té capacitat per 21 passatgers, amb dues places per a disminuïts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.