La campanya solidària 'Un nen, una joguina' vol repartir regals a 500 infants de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les associacions recullen joguines noves per a les famílies més necessitades / Foto: Xarxa-omnia.org

Les associacions recullen joguines noves per a les famílies més necessitades / Foto: Xarxa-omnia.org

El Grup de Joves de la Parròquia ha posat en marxa la campanya 'Un nen, una joguina' perquè tots els infants rebin un regal el dia de Reis. Enguany, la iniciativa vol arribar a 500 nens ja que, segons Càritas, són els que poden acollir-se a la campanya i així ajudar 100 menuts més que el 2015. Els interessats a participar en aquesta recollida solidària poden comprar joguines a una de les botigues que participen a la iniciativa o portar-les directament a la parròquia fins dilluns que ve.

Els establiments participants estan identificats amb un cartell a l'entrada. Aquestes botigues apliquen un 10% de descompte a les compres que vagin destinades a la iniciativa i els voluntaris de la parròquia seran els encarregats de passar a recollir els regals. El coordinador de la iniciativa, Pau Cardoner, ha explicat que es necessiten jocs i joguines per a nens i nenes de fins a 12 anys.

Pau Cardoner

Sempre necessitem pilotes, jocs per a menors de dos anys i nines. No acceptem jocs bèl·lics ni tampoc regalem videoconsoles o ordinadors.


Una altra opció és fer arribar les joguines directament al local de l'entitat, a tocar de l'església del Monestir. Els responsables de la campanya alerten que dilluns de la setmana que ve es tanca la recollida de joguines per facilitar tot el procés de gestió i lliurament a les famílies.

Les botigues que participen a la campanya són l'Arpali, Cistelleria Auladell, CLL, Els Tres Reis, Pati dels Llibres, Eureka Kids, La Festa, la Paideia i la papereria Planas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.