El Consorci del Parc de Collserola es planteja limitar la participació de la Marxa Infantil


  • Comparteix:

Un control a la Marxa Infantil

Un control a la Marxa Infantil

El Consorci del Parc Natural de Collserola es planteja reduir els participants de la Marxa Infantil de Regularitat, que l'any passat va reunir 2.600 persones. La iniciativa arriba després que entri en vigor la nova normativa d'usos de l'espai natural, que limita els participants d'activitats esportives a 500 en els casos de curses i caminades, a excepció de la caminada del Club Muntanyenc (CMSC) pel seu caràcter històric. Tot i així, el consorci està en converses amb l'entitat per consensuar una adaptació al nou marc de mesures.

En declaracions a Cugat.cat, Raventós ha assenyalat que hi ha diverses opcions per intentar ajustar la proposta a les necessitats del parc.

Isabel Raventós

Potser tots els nens de Sant Cugat cada any no hi poden participar, però potser es pot fer cada dos anys. Volem que la gent participi, però som tants que cal veure com ho fem entre tots plegats.


Raventós ha subratllat 'el valor històric' de la Marxa Infantil, que la inclou en una clàusula d'exepcionalitat en el nou marc vigent. És el cas també de la caminada que organitza l'hospital Sant Joan de Déu.

Les noves restriccions
Des de l'1 de gener, el Parc Natural de Collserola només permet una cursa de llarga distància, dues maratons amb recorreguts que no coincideixin, 20 curses cronometrades de mitja distància, 50 caminades i 15 pedalades. En el cas de les curses i caminades, el nombre màxim de participants serà de 500, mentre que a les cursos d'orientació i pedalades, com la Transcollserola BTT, el límit és de 200.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.