El 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' s'aplaça fins diumenge vinent per la pluja


  • Comparteix:

Participen a la iniciativa les piscines municipals de Valldoreix i La Floresta

Participen a la iniciativa les piscines municipals de Valldoreix i La Floresta

La iniciativa 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' prevista per aquest diumenge s'ha suspés a Sant Cugat i tot Catalunya a causa de la pluja. La Fundació Esclerosi Múltiple, promotora de la campanya, ha emplaçat totes les piscines i els voluntaris pel cap de setmana vinent.

Les persones que vulguin solidaritzar-se amb aquesta iniciativa a favor dels malalts d'esclerosi múltiple ho podran fer el proper cap de setmana, ja que la pluja d'aquest diumenge ha obligat a suspendre la campanya, tal i com explica la relacions externes de la Fundació Esclerosi Múltiple, Núria Fuster.

Núria Fuster

Hem demanat a les piscines i als voluntaris si podran col·laborar amb nosaltres el proper cap de setmana per a fer el 'Mulla't'.


Sant Cugat, que un any més s'ha sumat a aquesta inicativa, ho feia convocant els participants en dues piscines. D'una banda, la piscina municipal de La Floresta, i de l'altre la piscina del complex esportiu de Valldoreix, que tot i tenir un mecanisme de cobertura mòbil, també ha decidir suspendre l'activitat.

La vocal d'esports de l'EMD Mercedes Rojo ha explicat que aprofitaran aquesta setmana per intensificar la campanya informativa tot convidants a la paricipació dels valldoreixencs.

Mercedes Rojo

Com que era el primer cop, hi ha molta gent que no s'havia assabentat. Estic convençuda que si el temps acompanya molts vindran.


Diumenge que ve, doncs, si el temps ho permet, Sant Cugat es mullarà novament per l'esclerosi múltiple a les piscines de la Floresta i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.