Oxfam Intermón se centrarà aquest any a lluitar perquè Sant Cugat sigui declarada ciutat a favor del comerç just


  • Comparteix:

Oxfam Intermón va celebrar el 60è aniversari l'any passat

Oxfam Intermón va celebrar el 60è aniversari l'any passat

La delegació santcugatenca d'Oxfam Intermón (OI) enguany centrarà esforços a continuar promocionant el comerç just a la ciutat. Tenint en compte que al desembre l'Ajuntament va aprovar una moció dedicada a incentivar aquesta activitat al municipi, l'entitat vol aconseguir que Sant Cugat sigui declarada ciutat a favor del comerç just per l'Organització Mundial del Comerç Just.

A més, la delegació local també mantindrà dues campanyes iniciades l'any passat, una destinada a donar resposta a l'arribada de persones migrades al continent europeu i una altra orientada a eradicar la desigualtat social. En declaracions a Cugat.cat, el coordinador d'OI, Eduard Unzeta, ha destacat la importància de seguir amb aquestes campanyes.

Eduard Unzeta

Espanya no està complint amb els seus compromisos en relació amb l'arribada de persones refugiades. La migració és un problema global i hem de lluitar perquè les persones siguin reconegudes en la seva dignitat. També lluitarem contra la desigualtat: és un problema creixent i dificulta l'eradicació de la pobresa.


OI té prop d'un miler de socis a la ciutat i una vintena de voluntaris. L'any passat l'entitat va commemorar el seu seixantè aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.