La rua dels Tres Tombs torna a Sant Cugat la setmana vinent amb l'Ateneu com a banderer


  • Comparteix:

Una vintena de carros desfilaran a la rua

Una vintena de carros desfilaran a la rua

La rua dels Tres Tombs torna diumenge de la setmana vinent amb una vintena de carros i tindrà com a banderer l'Ateneu Santcugatenc amb motiu del seixantè aniversari de l'entitat. Les activitats d'aquesta tradició començaran a les onze del matí al parc de Ramon Barnils, on tindrà lloc un esmorzar de pagès, i seguiran amb la benedicció dels animals al passeig de Francesc Macià, darrere del Monestir. La rua mantindrà el recorregut habitual i anirà de l'avinguda del Pla del Vinyet a la plaça de Barcelona. Abans, el dia de Sant Antoni Abat, dimarts de la setmana vinent, l'església de Sant Pere d'Octavià acollirà la tradicional missa a les nou del matí.

La secretària de la comissió de Sant Antoni Abat, Rosa Díaz, ha explicat que la tria de l'Ateneu respon a la voluntat de fer bandereres entitats representatives de la ciutat.

Rosa Díaz

Aquest any celebren 60 anys i ho poden celebrar als Tres Tombs. Hi pot participar tothom que vulgui, però busquem entitats representatives del poble.


Díaz ha posat en valor que aquesta celebració segueixi viva i que es mantingui la rua dels Tres Tombs com la segona cavalcada més important de la ciutat, per darrere de la dels Reis Mags d'Orient. L'any passat aquesta tradició va aplegar centenars de seguidors, que van seguir la vintena de carros i els centenars de genets que van desfilar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.