Els seleccionats pel Yuzz Sant Cugat inicien la formació amb la petició de desenvolupar els projectes a la ciutat


  • Comparteix:

El concurs d'emprenedoria Yuzz Sant Cugat ha seleccionat 20 projectes en la setena edició de la iniciativa, que reuneix 46 joves que inicien cinc mesos de formació al SC Trade Center. Al juny es donaran a conèixer els guanyadors del concurs, amb premis de fins a 30.000 euros i una estada a Silicon Valley. L'Ajuntament, la Fundació Sant Cugat Actiu i el Banco Santander, entre altres, promouen aquest concurs que afronta la petició del consistori de desenvolupar els projectes a la ciutat.

Uniformes escolars amb dissenys originals, un recomanador per invertir en companyies i una web per unir 'influencers' amb empreses són alguns dels projectes que els joves han presentat en l'acte inaugural del Yuzz. La incubadora de projectes ofereix formació, suport i mentors gratuïts i la possibilitat de finançar el projecte amb premis de 10.000, 20.000 i 30.000 euros i el premi d'anar a Silicon Valley per al guanyador. Els participants han agraït l'oportunitat.

A. Squella i A. Cárdenas

És una formació amb molt nivell amb professors molt bons. / Tots tenim moltes idees i no tenim els recursos suficients. És una bona oportunitat.


La tinenta d'alcalde d'Empresa i Innovació, Joana Barbany, ha explicat que confia que els projectes guanyadors es desenvolupin a Sant Cugat per generar ocupació.

Joana Barbany

Volem que les idees que seran una empresa es quedin a Sant Cugat.


Al juny, els 20 projectes afrontaran els tribunals i el veredicte atorgarà els tres premis, que inclou un guardó extra de 20.000 euros per reconèixer l'emprenedoria femenina. L'any passat, els concursos Yuzz repartits per tot l'Estat espanyol van atreure un miler de joves que van crear 767 projectes.

Yuzz Sant Cugat té el suport del Fons Social de la Unió Europea, VITA i el Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.