El gruix de les activitats i el ball de Carnaval es traslladen al parc de Ramon Barnils


  • Comparteix:

El Carnaval santcugatenc escalfa motors

El Carnaval santcugatenc escalfa motors

Bona part de les activitats i el ball de Carnaval canvien d'ubicació i se celebraran enguany en una carpa al parc de Ramon Barnils, ha confirmat l'Ajuntament. La carpa serà similar a la de l'envelat de Nadal però amb menors dimensions. La festa se celebrarà aquest any del 23 de febrer a l'1 de març.

La tinenta d'alcalde de Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, ha valorat el trasllat del ball de Carnaval a la carpa.

Carmela Fortuny

La gran novetat del Carnaval d'enguany, acordat amb l'organització, és que el ball es farà en un envelat al parc de Ramon Barnils. Serà un èxit agafant com a referent l'Envelat de Nadal.


Fortuny no ha concretat el cost d'aquesta instal·lació, però ha dit que serà menor del que costava l'adequació del pavelló. La titular de Cultura ha dit que la instal·lació d'aquesta carpa és un exemple que es va ben encaminat amb el projecte de la sala polivalent perquè demostra, diu, que la ciutat necessita encabir part de les moltes activitats que es desenvolupen a la ciutat.

Sobre la sala polivalent, la comissió de Carnaval, en un comunicat posterior, segueix reivindicant que la ciutat disposi d'aquesta sala polivalent i evitar que 'cada any calgui buscar un emplaçament diferent per a activitats centrals de la festa'.

La comissió recorda que el dijous, 23 de febrer tindrà lloc la presa de poder del Gall a l'ajuntament, mentre que aquell divendres i dissabte seran els dies centrals de la festa. Les activitats principals són el cercatasques, el Ball de Gitanes amb 300 balladors, la rua, el concurs de comparses i el ball de nit, entre d'altres. Diumenge tindrà lloc el Carnaval Infantil i el dimecres següent es tornarà el poder a l'alcaldessa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.