La Setmana de la Ciència del Ciutat d'Alba participarà a la final europea del festival Science on Stage 2017


  • Comparteix:

Cartell del festival d'enguany

Cartell del festival d'enguany

'La Setmana de la Ciència' de l'escola Ciutat d'Alba, projecte guanyador del concurs Ciència en Acció d'enguany, ha estat seleccionat per participar a la final del festival Science on Stage 2017, que se celebrarà a Hongria del 29 de juny al 2 de juliol. En aquest certamen es reuneixen aproximadament 400 professors d'arreu d'Europa escollits a partir de competicions nacionals prèvies per intercanviar experiències pedagògiques amb la resta de participants i presentar els seus projectes científics.

Luis Carlos, un dels pares organitzadors del projecte, ha explicat a Cugat.cat la importància d'aquesta cita més enllà del concurs.

Luis Carlos

El que és molt maco i bèstia és trobar 500 professors molt motivats de totes bandes d'Europa parlant dels seus projectes. Només anar és brutal encara que no hi hagués el premi de la final.


El projecte en concret consisteix que pares de l'escola que es dediquen a la ciència facin activitats al centre amb col·laboració amb els mestres per apropar el mètode científic als alumnes. Aquest pares volen 'fugir de la ciència espectacle' i que els nens facin els experiments amb les seves dades i arribin a les seves conclusions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.